Fotball akademi HIL Fotball for jenter født i 2003


Tid


Sted


Fotball akademi og allsidighetstrening i flerbrukshallen for jenter 2003-2006

 

Fra fredag 12. januar vil det være mulig for jenter født i 2003 til 2006 til å melde seg på fotball/trening rett etter skoleslutt. Fotballtreningen vil være fra klokken 14.45 – 15.45 inne i flerbrukshallen.

Dette er et samarbeid med Heggedal idrettslag og Heggedal skole. Treningene vil være ledet av Svein Roar Aandal fra Heggedal idrettslag, med hjelp av SFO-leder, Heidi Merete Johansen

Dette vil være et prosjekt som går i perioden fra 12. januar og ut mars 2018.

Jentene har med klær / fotballutstyr den dagen. I tillegg en ekstra matpakke.

Påmelding gjøres innen 6 januar 2018:

Svein Roar Aandal på mail: sveinroar10@gmail.com

Spørsmål kan rettes til Svein Roar eller Heidi.

Flerbrukshallen har skillevegg og vi kommer til å dele økter inn etter alder, sånn at utgangspunktet blir at 2005/06 har felles, og at 2003/04 har felles. Men at noe av øktene også skjer på tvers av alle aldrer / alt etter antall påmeldte.

 

Mål:

-          Skape fotballglede, samhold, ferdighetsutvikling og gode holdninger gjennom fotballaktiviteter og allsidig fysisk trening som spenst, styrke og balanse.

-          Gi et godt kvalitativt fotballtilbud til jenter i nærmiljøet rett etter skoleslutt.

-          Med utgangspunkt i Heggedal idrettslag sin sportsplan. Les: http://fotball.heggedalil.no/

 

Organisering:

-          Tilbudet er til jenter født i 2003-2006.

-          Samarbeid Heggedal skole og Heggedal idrettslag

-          Trening inne i flerbrukshallen hver fredag fra klokken 14.45 til klokken 15.45.

-          Det er ingen ekstra kostnad, kun medlemskap i HIL.

-          Vi har maks antall på 24 jenter på hver treningsøkt. Blir den totale påmeldingen over 24 jenter, må vi lage et rotasjonssystem, sånn at alle jentene får lik tid igjennom året.

 

 

Trenere:

-          Svein Roar Aandal fra Heggedal fotball og daglig leder HIL er hovedansvarlig for fotballfaglig innhold, planlegging og gjennomføringen av øktene. Denne jobben gjør han i tett samarbeid med SFO-leder Heidi Merete Johansen.

 

Innhold:

-          Spillerne gis et differensiert tilbud basert på nivå, innsats og motivasjon.

-          Det legges opp til mye glede, og mye spill med og mot hverandre.

-          Øktene vil også ha innhold av koordinasjons trening. Samt at vi søker å påvirke spillernes individuelle ferdigheter basert på spillernes utgangspunkt.

-          For å bli en god fotballspiller er det viktig å tilby variert treningsopplegg. det utvikler hele mennesket både fysisk, psykisk, teknisk, koordinativt og sosialt

-          Vi håper det blir økter som gir gode holdninger for jentene, til trening og til hverandre på tvers av årgangene. Som også gir mestringsfølelse og lystbetont aktivitet.

 

 

http://blocazureimage.azureedge.net/logo/200000195/1815/2017/4/20/heggedal-il-fotball.png?width=984&height=206&scale=both&mode=stretch&quality=90&dpi=72


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.