SKIHELG PÅ VASET 2016


Arrangør: Gui Sportsklubb - Ski
Påmeldingsfrist: 25.11.2016 19:00

Tid


Den 25-27. november blir det skisamling for store og små på Vasetstølen (www.vasetstolen.no) i Valdres. Det er bare å melde seg på!

Vi blir innkvartert i koselige hytter, men har alle måltider felles i hovedhuset. Lørdag kveld koser vi oss i peisestua med quiz og annen moro!

Denne helgen er det også Valdres Vinterfestival med mye spennende på programmet. Vi satser på å få med noe av det som skjer. Kanskje noen vil bli med på magisk fakkeltur? Se http://www.valdresvinterfestival.no/ for mer info.

Det er et utrolig flott og variert skiløypenett fra Vasetstølen. Skulle det likevel bli en snøfattig senhøst, garanteres vi en løype på 3 km med kunstsnø.

Vi satser på bilkjøring i år også, prøv å kjøre sammen! Vi får kveldsmat på Vasetstølen fredag fra kl. 19. Den serveres fram til ca 22 for de som kommer litt senere.

Hver enkelt/hver familie må gjøre opp for seg før avreise fra Vasetstølen.

Prisen er ca kr 1.600 pr. voksen, halv pris for barn under 13 år. Prisen inkluderer overnatting, treningJ og alle måltider.

Alle må ta med sovepose/sengetøy og håndklær. Ellers er det viktig med godt

treningstøy + skift, skiutstyr og varme klær.

PÅMELDING

NB!! Bindende påmelding innen lørdag 12. november.Påmelding gjøres på hjemmesiden (www.heggedalil.no).

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med: Are Saga, via e-post: aresaga66@gmail.com eller mobil 911 36 073.

I tilfelle stor pågang kan det bli noen begrensinger for søsken og antall foreldre. Vi må selvfølgelig prioritere de aktive skiløperne.

Skihilsen fra styret


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.