Stort engasjement i 24-timers løpet

Postet av Gui Sportsklubb den 15. Feb 2021

Vi i Gui har i helga arrangert 24-timers løp. Da Tour de Bærum ble kansellert bestemte vi oss for å mobilisere langrennsgruppen og se hvor mange kilometer vi klarte å gå samlet i løpet av 24 timer. Tidsvinduet ble satt til lørdag 13/2 kl 1300 til søndag 14/2 kl 1300, og både store og små ble utfordret til å være litt gærne og samle kilometer. Vi hadde en tilleggsutfordring på å ha utøvere i gang i hele 24-timers perioden i en form for «stafett» hvor man ikke nødvendigvis går etappene på samme sted. Dette klarte vi og har registrert langrennskilometer i alle timer fra start til slutt.

Totalt endte vi på 5022,8km fordelt på 247 løpere. Med andre ord et snitt på 20,3km per løper. 


Arrangementet har skapt enormt engasjement i klubben, og masse barn og voksne som har brukt det som en unnskyldning for å gå ekstra masse på ski. Det har vært rapportert om folkevandring i skiløypene i området. Skigleden er stor og veldig mange har opplevd mestring i løpet av helga. Vi har utfordret de andre Asker-klubbene til å prøve å matche oss, og håper de tar ballen. Asker og Bærum Budstikka har fanget opp saken og lager en reportasje om det som kommer i dag eller i morgen.


Nevneverdige øyeblikk

·Anja (12) startet på Mylla lørdag kl 13 og gikk tilbake til Eid.

·To trenere gikk 100km hver rundt og rundt på jordene på Eid.

·Tindre (11) la inn 3 langturer i løpet av døgnet og klokket 70km totalt.

·Erika (12) og Linnea (12) var på hyttetur med familien, stod opp kl 4 om natta og gikk mellom kl 4 og 5 mens de andre i hytta sov.

·En bestefar i klubben gikk en 70km langtur for å bidra til «dugnaden»

·Mathilde (7) var med og gikk en etappe i «stafetten» fra i timen fra midnatt til kl 1 sammen med storebror Oliver (10) og mamma og pappa


0 Kommentar

Gui Sportsklubb langrenn inviterer alle i Gui til å delta på 24-timers utfordring kommende helg.

Postet av Gui Sportsklubb den 9. Feb 2021

Foto: Ole Asbjørn Solberg 

 I perioden lørdag 13/2 kl 1300 til søndag 14/2 kl 1300 oppfordrer vi alle i Gui, utøvere, trenere, foreldre og mosjonister uansett idrettsgren til å spenne på seg skia gå så mange kilometer som mulig. Målet er at vi samlet skal samle så mange kilometer som mulig i løpet av 24 timer. Du bestemmer selv når og hvor du vil sanke dine kilometer, så lenge det skjer innenfor tidsrommet lørdag kl 13 til søndag kl 13.

Alle utøvere, trenere, foreldre og mosjonister fra GUI oppfordres til å bidra og melde inn alle sine km til ski@guisk.no, slik at vi i neste omgang kan utfordre naboklubbene til å «matche» seg med oss på totalt antall km og km i snitt pr deltaker.

Du går mao når og hvor du vil, så mange økter du vil og så langt du vil. Skileik godkjennes også og 1 t skileik gir 4 km i uttelling, så de minste kan også bidra så det monner.

Når du har gjennomført økta, melder du inn tidspunkt for start og stopp i tillegg til distanse, så vi kan se om vi klarte det:)


0 Kommentar

GUI Sommerskoler

Postet av Gui Sportsklubb den 2. Feb 2021

Her ser dere SOMMERSKOLENE Gui Sportsklubb vil tilby i år. Mer informasjon kommer på www.guisk.no fortløpende i mars.


0 Kommentar

GUI Sommerskoler

Postet av Gui Sportsklubb den 2. Feb 2021

Her ser dere SOMMERSKOLENE Gui Sportsklubb vil tilby i år. Mer informasjon kommer på www.guisk.no i løpet av februar. Skoleruta for neste skoleår er enda ikke vedtatt i Asker kommune så vi tar et lite forbehold om det kan bli endringer.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline