Bringebærløpet 2021

Postet av Gui Sportsklubb den 15. Aug 2021


Glade og fornøyde løpere, harde dueller i løypene og stort oppmøte i strålende solskinn. Løypene var som tidligere år 1 Km Barnekløp, 3 Km ungdom konkurranse/trim og 6,7 Km konkurranse/trim 

I 6,7 km var GUIs Kristian Bråthen Børve suverent best på tiden 24:48 og blant dameløperne var det Line Molberg fra Vollen som var raskest. 

På 3km var Caroline Holland-Tuvsjøen fra Dikemark raskest av jenteløperne med tiden 13:15 og like etter fulgte GUIs Semine Haavaag Haakonsen. Blant guttene var det Frode Wallberg på tiden 11:58, tett fulgt av GUIs Benjamin Beitnes Johnsen.

I Barneløpet gjennomførte rundt 150 glade barn med stil og fikk selvfølgelig medalje ved målgang. Tusen takk til alle som tok med seg barna på en flott løpsdag i Vollen :) 

Vi ønsker å takke sponsorene våre og spesielt Bull Ski & Kajakk og Hotvedt i Heggedal, samt Fleicher Couture som trakk en heldig vinner av en jakke blant deltakerne i dameklassen. 

I tillegg hadde vi i GUI SKI en ekstra konkurranse med premie til den av treningsgruppen som klarte å stille med flest utøvere. Vinneren offentligjgøres på Facebook og deltakerne får sponset is hos Eléa Café og Deli i Vollen. 

Se http://www.bringebaerlopet.no/ for komplett resultatliste. 


Link til film; Film Bringebærløpet


0 Kommentar

Gui Sportsklubb - Bringebærløpet 15.august

Postet av Gui Sportsklubb den 6. Aug 2021

Søndag 15 august er det Bringebærløpet i Vollen

Store og små gleder seg til at det igjen er klart for Bringebærløpet i Vollen. Løpet er et terrengløp med tilbud til deltakere i alle aldre uansett form. Start og mål ved Arnestad idrettsanlegg. Løpet arrangeres av Gui Sportsklubb.
Bringebærløpet er et familiearrangement med fokus på deltakelse og hyggelige idrettsopplevelser. Samtidig vil det være mulighet for å sette ny personlig rekord i favorittløypa og å konkurrere om de gjeveste plasseringene i konkurranseklassene.
Løypene er 1 km (Barneløpet), 3 km ungdom konkurranse og kort turløype og 6,7 km konkurranse og lang turløype. Det er både turløp klasser og konkurranse klasser. 
Deltakerpremie til alle og til de tre øverste plassene i konkurranseklassene.
Påmelding;
Påmeldingsfrist er lørdag 14.aug kl 10:00
Mulighet for etteranmelding på løpsdagen mot gebyr.

Invitasjon-Bringebærløpet-2021.pdf


0 Kommentar

Gui SK Fotball satser på ungdommen!

Postet av Gui Sportsklubb den 13. Mai 2021


Gui SK Fotball satser på ungdommen!


Denne helgen gjennomførte 20 ungdommer i Gui SK Fotball del 1 av Grasrottrenerutdanningen til NFF. Av disse var det hele 17 jenter!


Gui SK Fotball ønsker at alle våre medlemmer og aktive skal ha et langt liv i klubben. Det å tilby dommerkurs og trenerkurs er derfor viktig for å legge forholdene til rette for dette.


Allerede så er noen av ungdommene i gang som instruktører på Telenor Xtra FFO og flere skal også være med som instruktører på sommerens Tine Fotballskole.


Utover dette så er flere av jentene kommet inn som hjelpetrenere for de yngre jentelagene og kjører egne økter ukentlig med flere av årgangene. Vi tror det er viktig både for å gi variasjon og kvalitet for de yngre spillerne at de eldre spillerne i klubben kommer inn som trenere. Det vil i tillegg bygge et miljø på tvers av aldretrinnene og de yngre får forbilder i egen klubb.  Instruktøren fra NFF var imponert over både antall, kvalitet og engasjement som ungdommen la igjen gjennom to lange dager på Gjellum. Sjelden eller aldri har en enkelt klubb utdannet så mange ungdomstrenere på så kort tid. Vi lover å følge opp med å tilby videreutdanning til de som ønsker, samt nye kurs til de som er yngre, når de blir litt eldre.


Gøy!

Utviklende!

Inkluderende!

GUI!


0 Kommentar

Stort engasjement i 24-timers løpet

Postet av Gui Sportsklubb den 15. Feb 2021

Vi i Gui har i helga arrangert 24-timers løp. Da Tour de Bærum ble kansellert bestemte vi oss for å mobilisere langrennsgruppen og se hvor mange kilometer vi klarte å gå samlet i løpet av 24 timer. Tidsvinduet ble satt til lørdag 13/2 kl 1300 til søndag 14/2 kl 1300, og både store og små ble utfordret til å være litt gærne og samle kilometer. Vi hadde en tilleggsutfordring på å ha utøvere i gang i hele 24-timers perioden i en form for «stafett» hvor man ikke nødvendigvis går etappene på samme sted. Dette klarte vi og har registrert langrennskilometer i alle timer fra start til slutt.

Totalt endte vi på 5022,8km fordelt på 247 løpere. Med andre ord et snitt på 20,3km per løper. 


Arrangementet har skapt enormt engasjement i klubben, og masse barn og voksne som har brukt det som en unnskyldning for å gå ekstra masse på ski. Det har vært rapportert om folkevandring i skiløypene i området. Skigleden er stor og veldig mange har opplevd mestring i løpet av helga. Vi har utfordret de andre Asker-klubbene til å prøve å matche oss, og håper de tar ballen. Asker og Bærum Budstikka har fanget opp saken og lager en reportasje om det som kommer i dag eller i morgen.


Nevneverdige øyeblikk

·Anja (12) startet på Mylla lørdag kl 13 og gikk tilbake til Eid.

·To trenere gikk 100km hver rundt og rundt på jordene på Eid.

·Tindre (11) la inn 3 langturer i løpet av døgnet og klokket 70km totalt.

·Erika (12) og Linnea (12) var på hyttetur med familien, stod opp kl 4 om natta og gikk mellom kl 4 og 5 mens de andre i hytta sov.

·En bestefar i klubben gikk en 70km langtur for å bidra til «dugnaden»

·Mathilde (7) var med og gikk en etappe i «stafetten» fra i timen fra midnatt til kl 1 sammen med storebror Oliver (10) og mamma og pappa


0 Kommentar

Gui Sportsklubb langrenn inviterer alle i Gui til å delta på 24-timers utfordring kommende helg.

Postet av Gui Sportsklubb den 9. Feb 2021

Foto: Ole Asbjørn Solberg 

 I perioden lørdag 13/2 kl 1300 til søndag 14/2 kl 1300 oppfordrer vi alle i Gui, utøvere, trenere, foreldre og mosjonister uansett idrettsgren til å spenne på seg skia gå så mange kilometer som mulig. Målet er at vi samlet skal samle så mange kilometer som mulig i løpet av 24 timer. Du bestemmer selv når og hvor du vil sanke dine kilometer, så lenge det skjer innenfor tidsrommet lørdag kl 13 til søndag kl 13.

Alle utøvere, trenere, foreldre og mosjonister fra GUI oppfordres til å bidra og melde inn alle sine km til ski@guisk.no, slik at vi i neste omgang kan utfordre naboklubbene til å «matche» seg med oss på totalt antall km og km i snitt pr deltaker.

Du går mao når og hvor du vil, så mange økter du vil og så langt du vil. Skileik godkjennes også og 1 t skileik gir 4 km i uttelling, så de minste kan også bidra så det monner.

Når du har gjennomført økta, melder du inn tidspunkt for start og stopp i tillegg til distanse, så vi kan se om vi klarte det:)


0 Kommentar

GUI Sommerskoler

Postet av Gui Sportsklubb den 2. Feb 2021

Her ser dere SOMMERSKOLENE Gui Sportsklubb vil tilby i år. Mer informasjon kommer på www.guisk.no fortløpende i mars.


0 Kommentar

GUI Sommerskoler

Postet av Gui Sportsklubb den 2. Feb 2021

Her ser dere SOMMERSKOLENE Gui Sportsklubb vil tilby i år. Mer informasjon kommer på www.guisk.no i løpet av februar. Skoleruta for neste skoleår er enda ikke vedtatt i Asker kommune så vi tar et lite forbehold om det kan bli endringer.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline