Langrennsgruppen fikk stipend for sin ungdomssatsning

Postet av Gui Sportsklubb den 12. Jan 2020

Vi har en stor og flott langrennsgruppe i Gui med mer enn 300 ivrige skiløpere. Gruppen har i flere år jobbet aktivt med å forhindre frafall og skape et tilbud for våre ungdommer. Denne uken fikk gruppen bekreftet at de får et et stipend på hele 50.000 kroner fra BirkenUng! En flott gjeng feiret stipendet og i mars stiller mer enn 30 deltagere i UngdomsBirken!


0 Kommentar

Klubbkolleksjonen kan bestilles på nett eller i butikk

Postet av Gui Sportsklubb den 12. Jan 2020

Når vi ser på denne fine gjengen, så må vi si at vi ble veldig godt fornøyd med valget av leverandør og blåfargen i Guis nye klubbkolleksjon. Den nye klubbkolleksjonen vår er fra Craft og klær kan bestilles hos G-sport Asker eller i Guis egen nettbutikk (link). Om du ikke har mulighet for å prøve kolleksjonen, kan denne størrelsesguiden være nyttig (link). 


0 Kommentar

Åpningen av Gui

Postet av Gui Sportsklubb den 12. Jan 2020

Lørdag 30. november inviterte hovedstyret i Gui Sportsklubb til formell åpning. Mer enn 400 medlemmer hadde møtte opp i Vollenhallen for å delta på ble med under markeringen. Ordfører Lene Conradi gratulerte klubben med et modig og fremtidsrettet valg og understreket at klubben "får et enda bedre tilbud enn Heggedal og Vollen hadde vært for seg".

Barn og unge har vært med på å lage video til vår nye klubbsang, og denne ble vist frem for alle første gang. Nå er det bare å øve seg og tråkke til neste gang utøvere fra Gui skal i aksjon (link). 


Barn og unge har vært styrets viktigere kilde til inspirasjon når det gjaldt draktfarge for Gui, og dette har resultert i en flott klubbkolleksjon. Denne ble vist frem og det var også mulig å bestille plagg til godt rabatterte priser etter arrangementet.
0 Kommentar

Heggedal + Vollen = Gui Sportsklubb

Postet av Gui Sportsklubb den 12. Jan 2020

På årsmøte, 24. September 2019, ble lov for klubben, med navn og farge, organisasjonsplan og nytt styre vedtatt for den nye sammenslåtte klubben. Beslutningen tar med seg historiske røtter og 105 år med idrett og glede som har formet begge klubbene. Den nye klubbens målsetting er å kunne tilby alle barn og unge i Heggedal og Vollen et godt treningstilbud som sikrer utvikling, mestring og idrettsglede for flest mulig, lengst mulig.


Nyvalgt styreleder, Torgeir Kroken, forteller at styrene i de to opprinnelige klubbene har vært opptatt av å gjøre en grundig jobb for å finne et navn som er forankret godt i hele klubben, gjennom en grundig prosess der alle blir hørt. Videre har det vært svært viktig å respektere historien til begge klubbene.


Avstemningene blant barn og unge viser at blå er den fargen som fikk flest stemmer og dermed ble fargen innstilt som ny klubbfarge. Når endelig vurdering skulle gjøres angående klubbens navn, falt valget i innstillingen på Gui Sportsklubb.

Styreleder Torgeir Kroken mener videre at Gui Sportsklubb er et navn vi kan vare stolte over. Navnet har tradisjon og historie, og binder Heggedal og Vollen sammen. Det er mye som tas med fra de to klubbene inn i den nye. Den historiske og den kulturelle profilen som er sterkt profilert i begge klubber skal ivaretas, men navnet og fargen endres. Gui Sportsklubb er et navn som våre barn og unge kommer til å ta eierskap til og vi ser frem til å fortsette å sette preg på bygdene og skape gode møteplasser og aktiviteter for våre barn og ungdom.

Det økonomiske rammeverket påvirkes ikke og tidligere investeringer ivaretas, det kommer til å skje en bærekraftig utfasing av nytt utstyr.

Bilde (Eva Groven) er fra artikkel i Budstikka: Link


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline