En del av Team Vestmarka

Postet av Gui Sportsklubb den 23. Okt 2020

Gui Sportsklubb er en av åtte klubber fra Asker og Bærum som utgjør Team Vestmarka - et treningsmiljø for aktive langrennsløpere i aldersgruppen 17-20 år, jenter som gutter.

Tekst: Stein Halvorsen

Bilder: Privat

 


Tekst: Stein Halvorsen


- Det er et tilbud som hver enkelt klubb ikke kan gi alene. Men sammen blir vi store, forteller Marius Brustad, styremedlem i langrennsgruppen i Gui Sportsklubb med ansvaret for juniorene og som også sitter i styret i Team Vestmarka.

 

- Her kan vi, klubbene og aktørene, utnytte ressurser sammen på en økonomisk og profesjonell god måte både gjennom trening og på renn i tillegg til at vi også har et felles smøreteam.

 

- Et perfekt opplegg. Vi er mange på treningene og mange av dem er også på et høyt nivå. Dermed har vi alltid noen å se opp til, legger Fredrik Bruun (17) til – utøverrepresentant i langrennsgruppen i Gui Sportsklubb.

 

 


Åtte klubber

 

 1. mai i år ble Gui Sportsklubb med i Team Vestmarka. Formålet er å bygge opp et av landets beste miljø for langrennsløpere for både topp og bredde i aldersgruppen 17-20 år fra vårt distrikt. I dag teller gruppen rundt 70 aktive fra samarbeidsklubbene Bærums Skiklub, BVH, Jutul, Lommedalen, Haslum, Jardar, Holmen samt Gui Sportsklubb.


 

På hjemmesiden til Team Vestmarka kan vi lese følgende: «Vi har utøvere som har som mål å bli best, satser knallhardt og på sikt ønsker å leve av å gå på ski. Samtidig er vi opptatt av å ta vare på utøvere som nødvendigvis ikke satser like hardt, men som ønsker å trene og utvikle seg på ski, og som er med på å skape det gode sosiale miljøet i teamet».

 

- Det er jo nettopp når man er ferdig med videregående skole at frafallet kommer. Dette er et fint tilbud mot nettopp det, sier Marius.

 

- Dette er motiverende og gøy. I tillegg får man gode treningskamerater, supplerer Fredrik som elsker idretten sin i tillegg til å bli ytterligere motivert når han ser langrennsstjernene på tv. Selv kan han skilte med hele 530 kilometer på rulleski/vanlig ski bare i augustmåned. Den lengste dagsøkten var på ti mil.

 

- Jeg liker å presse grenser, gliser 17-åringen som går på Asker videregående skole. Dette skoleåret kan han velge diverse fag. Ikke overraskende har den ambisiøse Gui-løperen valgt fem timer med egentrening tilrettelagt for langrennsløpere.

 


Temakvelder

 

I vinter stilte Team Vestmarka vi to lag under norgesmesterskapet på Konnerud. Ambisjonene er at vi klarer å gjenta det under mesterskapet kommende sesong i Trondheim, sier Marius stolt.

 

I tillegg til trening med topp utdannede trenere tilbyr Team Vestmarka også temakvelder for sine unge løpere. Der kan det profesjonelle foredragsholdere snakke om tema som blant annet doping, anoreksi, kosthold med mer – tema som er dagsaktuell for nettopp disse årsgruppene.

 


0 Kommentar

Fotballen begynner å finne strukturen

Postet av Gui Sportsklubb den 17. Okt 2020

Fotballen blomstrer i Gui Sportsklubb med tilbud til jenter og gutter i alle aldre gjennom de tradisjonelle aldersbestemte lagene, gjennom skolefritidsordingen (FFO) og akademiet samt gjennom tilveksten futsal.

Gui- jenter 13 år Foto: Svein Roar Aandal 

 Tekst: Stein Halvorsen

- Vi begynner å finne strukturen i hvordan vi skal drive fotballavdelingen. Således ser vi positivt på fremtiden, forteller sportslig leder i fotballavdelingen, Svein Roar Aandal.

- Vi har en grunnfilosofi – vi skal være best og favne bredest i barnefotballen. Som barn er det å ha det gøy, inkludering og læring det viktigste. Når de når ungdomsalder, har vi en målsetning om å ha to lag på hvert alderstrinn med differensiert kamptilbud – både til dem som ønsker å satse på fotball, men også til dem som fortsatt bare ønsker å ha fotballen som et sosialt møtepunkt. Valget tar de selv, legger han til.

Fotball

Per i dag har klubben rundt 40 lag fordelt på:

* menn senior: 4. og 5. divisjon.

* old boys spiller i 7-er-serien.

* gutter fra 19 år og helt ned til 6 år

* jenter fra 15 år og helt ned til 6 år

- Vi har som målsetning å få til et seniorlag for kvinner. Vi er optimistiske og ser absolutt muligheten med tanke på at det i dag er hele 35 jenter som utgjør 15-årslaget.

- Og for dem søm ønsker å satse spist på herresiden, har vi et samarbeid med Asker Fotball samt et regionalt samarbeid med Frisk Asker og Dikemark for begge kjønn.

- Rekrutteringen er heldigvis god. Bare i Heggedal er det rundt 40 seksåringer som spiller fotball. Tallet i Vollen er også bra. Vi tror fusjonen mellom HIL og VUL har ført flere barn til klubben. Det ser vi også på ringvirkningene for aldersgruppen seks til 12 år.

FFO & akademi

Både FFO (skolefritidsordningen) og akademiet startet på privat initiativ i henholdsvis i Vollen og i Heggedal i 2015. I dag driver disse i regi av Gui Sportsklubb.

FFO 3.-5. trinn:

Arnestad: mandag og onsdag

Heggedal: tirsdag og torsdag

Akademiet 6.-7. trinn:

Arnestad: tirsdag og fredag

Det ledes av trenere som alle har kompetanse som Uefa A- eller B-trenere.

For tiden er det 90 jenter og gutter på FFO og 25 jenter og gutter på akademiet. Ifølge Svein Roar er det ingen plassbegrensninger ved noen av tilbudene.

- Det som er gledelig er at det er 35 jenter på FFO. Så mange har det ikke vært tidligere.

- Og, legger Svein Roar til: - Både FFO og akademiet er åpent selv om du ikke er medlem i Gui.


FFO 8-åringer med instruktører. Foto: Svein Roar Aandal 

 Futsal


Innendørsfotballen startet for seks-syv år siden med et tilbud til 2004-05-årgangene. Deretter har det vært godt tilsig av enda flere jenter og gutter som finner et fint supplement til den tradisjonelle fotballen på vinterstid.

- Futsal er en fin læring for teknikktrening og den taktiske delen av spillet, forteller Svein Roar.

Den lokale utfordringen har vært å få halltid. Derfor har futsalspillerne vært nødt til å reise inn til Oslo i helgene for å spille seriekamper.

Men fra kommende vinter, i tidsrommet oktober til mars, åpnes Vollenhallen for futsal i syv helger.

Denne vinteren stiller Gui med 14 futsallag i seriespill.


FFO 9-10-åringer. Foto: Svein Roar Aandal 

 0 Kommentar

Raskt, høyt og langt

Postet av Gui Sportsklubb den 25. Sep 2020


Friidrettstrening Bilde: Berit Marstein 

- Vi har fått til en fin friidrettsgruppe for barn i alderen 6 til 16 år - en fin blanding av lek og alvor, mest lek - et bredt tilbud av øvelser som sprint, kast, lengde, hekk, stav og mellom- og langdistanseløping.

Tekst: Stein Halvorsen

Lederen av friidrettsgruppen i Gui Sportsklubb, Berit Marstein, smiler bredt og er også en smule stolt over tilgangen av og iveren blant de unge aktørene.


- Før sommerferien var det 84 aktive barn. Men vi har plass til enda flere.

- Barn som er motivert til å være fysisk aktive, er glade barn. I tillegg til den fysiske delen får barna også en sosial tilhørighet, de lærer seg å fokusere, de blir en del av et godt miljø og de opplever ting sammen med andre. Dette gir dem mestringsfølelse og glede, forteller Berit.

- Vi har lite fokus på resultater, men på prosessen rundt det, legger hun til.

 

To typer trening


Berit Marstein startet opp friidrettsgruppen på Gjellum i 2013.

- Heggedal IL hadde den eneste friidrettsgruppen i distriktet. Derfor rekrutterte vi også barn fra steder som Vollen og Slemmestad. Men med fusjonen av HIL og VUL til Gui Sportsklubb fikk alle en tilhørighet. Dette skapte igjen ny entusiasme og på ett år har vi vokst fra 40 til 80 barn, forteller friidrettslederen.

Berit og hennes mange og dyktige medtrenere tilbyr barna to typer treninger; generell trening og prosjekttrening.

 

- Den generelle treningen tilbys alle årsklasser . To dager i uken får barna trening i hurtighet, spenst, styrke og utholdenhet, og barna får prøve seg litt i de forskjellige grenene.

 

- Prosjekttrening er treninger i en spesiell gren – sprint, kast, lengde, hekk, stav og mellom- og langdistanseløping – en dag i uken. Dette er for barn fra 11 år og oppover som er spesielt motivert for å trene denne øvelsen. For tiden er det 15-20 barn med i prosjekttrening innenfor hver gren.

 

- Det er så moro å se når barna lykkes. De jubler, heier, danser og viser mye glede. Barn lærer imponerende raskt. Ja, de motiverer oss voksne også. Jeg pleier å si at disse barna er sin gullalder innenfor motoriske øvelser, forteller Berit.


Unge trenere


Friidrettsgruppen rekrutterer trenerressurser gjennom voksne frivillige og foreldre i tillegg til også å utdanne barna som passerer 16 år til trenere.

 

- Slik beholder vi dem i friidrettsgruppen og i miljøet når barn blir ungdom. I tillegg gir vi dem litt honorar. For tiden har vi hele ti 16-åringer som startet sin friidrettskarriere som ungt barn til selv å lære opp en ny generasjon barn innen sprint, hopp og de andre øvelsene. I tillegg lærer de unge trenerne å ta ansvar og organisere. Jeg ser at de smiler og er stolte.

 

- En annen motivasjonsfaktor for unge trenerne er at vi hvert år arrangerer sommerleir. I fjor var i Spania. I år måtte leieren av koronahensyn legges til vårt eget land. Men det motiverer dem uansett.

 

Rekrutteringen av unge trenere er et evig prosjekt for friidrettsgruppen.

 

- Jeg ser i dag allerede noen 14-åringer som har anlegg til å bli trener om et par år, skyter Berit inn.

 

Berit ønsker også å takke foreldre som stiller opp som trenere og til SparebankStiftelsen med økonomisk bidrag til utstyr. (Bilder: Berit Martstein) 

 


0 Kommentar

Jubler for ny sesong

Postet av Gui Sportsklubb den 25. Sep 2020


Jublende Gui håndball jenter Bilde: Jon Endre Nilsen 

Flest mulig – lengst mulig

Håndballgruppen i Gui Sportsklubb har en tydelig målsetning: Flest mulig – lengst mulig. 

Tekst: Stein Halvorsen

- Gui er en klassisk breddeklubb. Våre primære mål er å skape trygge, glade barn. Vi tror vi oppnår dette gjennom utvikling og mestring på barnas premisser og nivå, forteller ansvarlig for rekruttering og vekst i håndballgruppen, Jon Endre Nilsen.Jublende håndballbanen sammen med trenerne. Foto: Jon Endre Nilsen

 Her er noen av tilbudene/tiltakene:


Selvstendige enheter - bygge opp hvert årskull.

Fellescup for niåringer og eldre med overnatting i Sandefjord.

Kick off og nissefest for barna med forledre (under normale tider).

Et lavterskeltilbud – ingen dugnad. Bortsett fra cuper under egne arrangement.

Håndballskolen for 1. klassingene, for jenter og gutter i Vollenhallen.

- Den har akkurat startet opp. Men det er bare å komme da denne foregår hele skoleåret, presiserer Nilsen.

Verdifull utvikling

Håndballgruppen favner 350 medlemmer, primært barn, men også to seniorlag for kvinner: K4 (4. divisjon) og J33). De aller fleste av dem er allerede i full aktivitet.

De unge medlemmene sogner fra Heggedal, Blakstad og Arnestad. I tillegg rekrutteres enkelte årskull fra Bondi og Vettre da disse distriktene ikke har noe annet håndballtilbud i Asker enn nettopp Gui.

- Vi vil ha flest mulig med, da vi mener idretten vi driver med gir barna verdifull utvikling og erfaring – både motorisk og sosialt. Gleden de viser på trening og i kamp ved kontinuerlig utvikle ferdigheter på og utenfor banen er en grunn i seg selv. Vi ser verdien i det vi gjør, og mener flest mulig bør på muligheten til å oppleve dette, forteller Nilsen.

- Lengst mulig handler om å gi denne gleden over tid, men også gi mulighet for kontinuerlig utvikling og økende mestring. Alle barn utvikles i forskjellig takt. Det å takle opp- og nedturer for barna gjør dem sterkere og tryggere som mennesker. Vi vet også at om vi får med flest mulig lengst mulig, så danner vi sterke sosiale bånd ut over hallen.

- Skoletilhørighet er sentralt for barna sosiale verden. I Gui-håndballen samler vi barn fra fire-fem forskjellige skoler til treningsgruppe. Dette gjør at barna danner sosiale bånd på tvers av skolene. Vi ser at disse relasjonene er verdifulle når de blir eldre og må forholde seg til en «større verden».

- Og, legger Nilsen til: - Håndball er en ufattelig gøy idrett.

Det er Gui-jenter 2013 helt enig i. Ikke noe å si på innsatsen, iveren og gleder der på banen.

 

Jon Endre Nilsen er ansvarlig for rekruttering og vekst i Gui håndball. Foto: Stein Halvorsen
 

 0 Kommentar

Sykkeltilbud uansett ambisjoner

Postet av Gui Sportsklubb den 14. Sep 2020

- Er du mellom 18 år og godt voksen? Ønsker du å sykle raskt eller i ditt eget tempo? Eller ønsker du bare å trene? Hva med turritt? Jeg har svaret - bli med i sykkelgruppen i Gui Sportsklubb.

 Tekst: Stein Halvorsen

Anders Kroken, leder i sykkelgruppen i Gui Sportsklubb, er sikker i sin sak.

- Sykkelgruppen er for syklister fra lokalmiljøet i Vollen og Heggedal – de som ønsker å ha det sosialt, prestere og eller utvikle seg som syklister, forteller Anders.

- Vi trener en dag i uken. Men de som ønsker det, møter gjerne oftere for trening i terreng og turer sammen. Det eneste kravet vi stiller er at du må være fylt 18 år, da dette handler om sikkerhet på veiene og ansvar under trening, opplyser sykkelsjefen.

Oppfordrer kvinner

Sykkelgruppen har sitt utspring i Heggedal IL, og har bare holdt på snaue to år. Etter fusjonen mellom HIL og VUL har interessen for sykkelgruppen i Gui Sportsklubb ifølge Anders tatt seg opp. 

- Vi var ti personer. I dag teller gruppen drøyt 20 syklister, derav kun tre kvinner. Klart vi ønsker oss flere kvinnelige syklister også. Vi skal slett ikke være en gutteklubb. Vi har en bred spredning i alder i gruppen, fra 18 år og opp til pensjonister. Men det er slik vi ønsker å ha det, forteller Anders.

- Det kjennes godt å slite sammen som gruppe. Ingen skal være redd for at man ikke er på et høyt nok nivå. Vi tilpasser hverandre. Ambisjonene er også ulike. Vi føler en tilhørighet når vi sykler i like klubbdrakter, og det gir en god lagånd også. Akkurat da føler man seg nesten som proff selv om man ikke er det, gliser sykkelsjefen.

En stor drøm

Treningene arrangeres lokalt.

- I Vollen- og Heggedal-distriktet, selvsagt, skyter Anders inn.

- Her er det mye fint terreng å utfordre seg i som syklist. Men nå har jo Asker blitt riktig stort slik at vi helt sikkert finner nye, spennende og uprøvd terreng på andre steder i kommunen også.

Om fremtiden sier han:

 - Jeg håper at vi nå får flere syklister med oss i gruppen. Du kan gjerne komme og prøve en økt eller to sammen med oss. Vær med å spre vårt gode budskap, vårt navn og gode rykte.

Anders har en drøm også: 

- Det hadde vært utrolig morsom og flott drøm om vi en gang, om noen år, hadde vært en gruppe på 20 kvinner og menn, hvilket er minimumsantallet for å få kalle seg en gruppe, som stiller på startstreken i Den store styrkeprøven på distansen Lillehammer – Oslo. Det er slett ikke en umulig drøm.

 Trå til, da vel!

 

Leder sykkelgruppen Anders Kroken Foto: privat 
      0 Kommentar

Idrettsparken offisielt åpnet

Postet av Gui Sportsklubb den 10. Sep 2020Gui-koret underholdt fra scenen med egen klubbsang.
Gui-koret slo an åpningstonen


Gui Sportsklubb sitt eget kor med en egenkomponert klubbsang slo an tonen da Gjellum Idrettspark ble offisielt åpnet – etter syv års venting.

Tekst: Stein Halvorsen, Alle Foto: Stein Halvorsen

 - Nå er vi i mål med et etterlengtet idrettsanlegg. Fantastisk og imponerende. Også med tanke på all den dugnaden foreldre har bidratt med, forteller ordfører Lene Conradi som selv sto for «snorklippingen» - det vil si hun og fire Gui-trenere løp i gang idrettsparken, en sprint ordføreren selv vant. Dermed var også idrettsanlegget offisielt åpent.

 Ordfører Lene Conradi var raskest på sprintdistansen, den første offisielle øvelsen i den nye idrettsparken. 

- Dette er et resultat av god samhandling. Det er rett og slett moro, på vegne av kommunen, å samarbeide med en slik entusiastisk klubb som Gui, legger «sprintmesteren» til.

Stort anlegg

 Vi skriver onsdag 9. september 2020. Inviterte gjester og medlemmer strømmer til Gjellum Idrettspark, som skinner i kveldssolen. Syv års planlegging og bygging er over etter opprinnelige ideer og pågangsmot fra tidligere klubbleder Tom Hermansen. Det er mange, både medlemmer og foreldre, som har lagt ned tusenvis av dugnadstimer, før ordføreren løp det hele i gang – skjønt Ingrid og Gui-koret slår an tonen med sin nye klubbsang, skrevet til fusjonen i fjor, aller først.

 

Gui, Gui er helt på topp.

Gui gir aldri opp.

Gui, Gui går for gull.

Alt er mulig.

(Deler av refrenget). Dermed var tonen satt.

Klubben disponerer nå to fantastiske og imponerende anlegg i henholdsvis Heggedal og Vollen:

Gjellum Idrettspark:

Fotballbane 11-er

Fotballbane 7-er

Friidrettsbane (med muligheter til de fleste øvelsene)

Rulleskiløype

Ballbinge

Arnestad Idrettspark:

Fotballbane 11-er.

To fotballbaner 7-er.

Sandvolleyballbane

Beachhåndballbane

Scatebordanlegg

Tuftepark

To ballbinger

Freesbeegolfbane

 - Gui er blitt en storklubb i kommunen med sine 2.000 medlemmer. Og fusjonen viser at fortid og fremtid ikke fremstår som motsetninger. Gratulerer med dagen til dere alle sammen. Dette er deres fortjeneste, sier ordføreren med et bredt smil.

Stolte

Blant mange imponerte gjester på åpningsdagen er Heidi Merete Johansen, inkluderingsansvarlig for barn, ungdom og mangfold i Asker Idrettsråd.

 - Fysøren, for et fantastisk anlegg. Her blir det liv. Et godt utnyttet arealet delt inn i fine soner. Anlegget ligger nært skolen, noe som på sikt vil skape enda større engasjement. Dette kan Gui Sportsklubb være stolt av, forteller Johansen som også roser medlemmer og foreldre for dugnadsinnsatsen.

- Enda en grunn til å være stolt, legger hun til.

 - Ja, klart det er en god følelse endelig å åpne anlegget offisielt. Nå føler vi oss i mål, supplerer daglig leder i Gui Sportsklubb, Roar Sundbø.

 Til sammen sitter nå Asker-klubben med anlegg til en verdi på ovre 50 millioner kroner i Heggedal og Vollen. Prislappen på anlegget i Heggedal ligger på rundt 34 millioner kroner.

 

Ordfører Lene Conradi var imponert over selvportrettet.  
Imponerende innsats av unge hekkeløpere. Kanskje en ny Karsten Warholm? 
På fotballbanen var det nabooppgjør mellom Gui og Asker.

0 Kommentar

Smittevernregistrering i Gui Sportsklubb- Takk for at du bidrar i dugnaden!

Postet av Gui Sportsklubb den 9. Sep 2020

For å spore evt. smitte på Gui Sportsklubb sine kamper/anlegg ønsker vi registrere alle som er tilskuere eller besøker våre anlegg skal være registrert. 

Fyll ut skjemaet ved å benytte QR koden eller direkte link til registreringsskjemaet.  

Smittevernskjema

Takk for at du er med og bidrar! 
0 Kommentar

Sportslig integrering - fra Etiopia til Vollen

Postet av Gui Sportsklubb den 8. Sep 2020

Det er alltid hyggelig å hilse på Genet Messele, sier daglig leder i Gui Sportsklubb Roar Sundbø
 Foto: Stein Halvorsen/Gui Sportsklubb

Tobarnsmamma Genet tar en koronahilsen med daglig leder i Gui Sportsklubb, Roar Sundbø. Den opprinnelige etiopiske kvinnen og nå Vollen-beboeren er trygg på at idretten vil gi sønnen Jonas (10) og datteren Liya (8) en god oppvekst. 

Tekst: Stein Halvorsen

- Vi ble tatt imot med åpne armer da vi kontaktet klubben, sier den 42-år gamle kvinnen med et bredt smil.

- For oss er det viktig at alle trives i Gui Sportsklubb, svarer Roar.

Jonas elsker å spille fotball. Da var Gui Sportsklubb det naturlige klubbvalget. Han har også fått mange gode venner gjennom idretten, forteller Genet.

- Også Liya trives godt i Gui. Hun har akkurat begynt å spille håndball og har allerede fått nye venninner, legger hun fornøyd til.

Nærmiljøet

Genet måtte flykte fra hjemlandet sitt i 2005. Etter fire år i Hellas gikk ferden videre til Norge, hvor hennes ektemann Almayuo allerede hadde etablert seg på Hurum. Etter rundt seks år gikk flyttelasset til Vollen, dog med en avstikker til Borgen for en kort periode. I dag bor familien på fire igjen bare en kort spasertur fra idrettsanleggene på Arnestad.

- Her trives vi veldig godt, sier Genet som raskt lærte seg norsk. Allerede etter to år i det nye landet var hun ute i arbeidslivet. Først i helsevesenet og nå som ansatt i en barnehage.

Hun ønsker at hele familien skal integrere seg på en aktiv og god måte i nærmiljøet. Det skjer, som hun sier, gjennom Gui Sportsklubb.

- Jonas er en glad gutt og som sagt elsker han å spille fotball. Han liker treneren godt og foreldrene til vennene hans tilbyr å ta med Jonas i bilen til og fra kamper. Jeg føler meg helt trygg på dem.

- Jeg ønsker å bidra til klubben også, og stiller på dugnader eller baker kaker eller står i kiosken på Guis egne arrangementer. Det er også en fin måte å bli kjent med de andre foreldrene på, forteller Genet.

 Møteplassen

Genet oppfordrer andre foreldre i samme situasjon til å søke idrettslag, hvor barna kan utfolde seg, føle trygghet og skaffe seg venner for livet.

- Det er da mye bedre enn at barna sitter passive hjemme og bare spiller data. Nei, la de unge komme seg ut og være aktive i nærmiljøet sitt. Bare se hvor glade Jonas og Liya er blitt.

- Vi i Gui Sportsklubb er opptatt av den store møteplassen vi har bygd opp gjennom nærmere ti år, noe vi også har lykkes med. Vi sier at tre T-er er viktig for Gui Sportsklubb: trivsel – trygt – trening, forteller Roar og legger til:

- Gjennom de tre T-ene utvikler vi god lagånd.


Jonas 10 år


Liya 8år


0 Kommentar

Fotballens Koronavettregler på kamper

Postet av Gui Sportsklubb den 17. Aug 2020

Gui Sportsklubb tar smittevernreglene på alvor. På hver kamp skal alle de deltakere, publikum og gjestende lag registreres av en kampvert (har på vest) med navn og telefonnummer. Kampverten påser at smittevernregler overholdes - avstand, antall og soner. 

Hold avstand på 1 meter i alle situasjoner utenom i spill/kamp. 

Det totale antall personer på et anlegg (bane, spillersoner, publikum soner, garderober, kiosk etc.) skal ikke overstige 200. 

På en bane (kamparealet og inbyttersoner)  kan det være max 50 personer uansett rolle.

OBS. Ved Sykdom bli hjemme - gjelder alle, spillere, trenere, foresatte og publikum.

 Her kan du lese mer i NFF's, Fotballens koronahåndbok


 


0 Kommentar

Informasjon om FFO og Akademi høsten 2020

Postet av Gui Sportsklubb den 17. Aug 2020

FFO på Arnestad kunstgress fra 3-5 trinn:

Mandager og Onsdager:

Jenter og gutter født i 2010, 2011 og 2012 fra kl 14.30-16.00 på Arnestad kunstgress. Deles inn i grupper.

Egne jentegrupper med egne trenere, når de er nok jenter til egen gruppe.

Oppmøte kl 14.15 på Arnestad. Eller møte direkte fra skoleslutt ved klubbhuset.

 

FFO på Gjellum 3-5 trinn:

Tirsdager og Torsdager:

Jenter og gutter født i 2010, 2011 og 2012 fra kl 14.30-16.00 på Gjellum kunstgress. Deles inn i grupper.

Egne jentegrupper med egne trenere, når de er nok jenter til egen gruppe.

Oppmøte kl 14.15 på Gjellum. Eller oppmøte direkte fra skoleslutt.

 

Akademiet på Arnestad 6-7 trinn:

Tirsdager og Torsdager:

Jenter og gutter født 2008 og 2009 fra kl 1430-1600 på Arnestad kunstgress. Deles inn i grupper.

Egne jentegrupper med egne trenere, når de er nok jenter til egen gruppe.

Oppmøte kl 14.20 på Arnestad.

 

Pris for FFO og Akademi tilbudet per måned:

1 dag i uka kr 700,-

2 dager i uka kr 1200,-

 

For påmelding, send mail til sveinroar.fotball@guisk.no 


  


0 Kommentar

Informasjon fra NFF on covid-19

Postet av Gui Sportsklubb den 4. Jun 2020

På denne siden finner du oppdatert informasjon om de regningslinjer som tilenhver tid gjelder fra NFF. Gui Fotball følger retningslinjer, og alle arrangementer, camper og annet vi arrangerer vil følge gjeldende retningslinjer. 

NFFs side om retningslinjer for covid-19


0 Kommentar

Gjellum Stadion har åpnet!

Postet av Gui Sportsklubb den 29. Mai 2020

For Gui Sportsklubb har dette vært et markant økonomisk løft og mange av våre
medlemmer har stilt opp på dugnader og jobbet frivillig. 
Tusen takk til alle som 
har bidratt. 
Klubben og bygda får nå et tipp topp idrettsanlegg med friidrettsbane, 
fotballbaner og rulleski/rullestolløype. Det ser riktig flott ut. 
Nå er det viktig at vi både bruker anlegget godt og tar godt vare på det. I første 
omgang er det viktig å la alle tilsådde arealer få «spire og gro» uten at vi går og 
tråkker det ned. 


For å unngå farlige situasjoner samt ivareta anlegget har vi satt noen regler for 
bruk: 

1. Det er forbudt å ta med sykler, sparkesykler, rullebrett, mv. innenfor 
gjerdet rundt anlegget. Disse må settes utenfor. 
2. Søppel kastes i søppelbokser som er satt ut eller tas med hjem. 
3. Rulleski/rullestolløypen – gangretning er «med klokken».  
4. Hunder skal ikke luftes på anlegget
5. Vis hensyn til hverandre.
Grunnet situasjonen knyttet til korona-viruset vil offisielle åpningen av anlegget 
skje til høsten.

Det er derfor en glede å kunne ønske alle velkommen til å bruke vårt fantastiske
anlegg fra og med mandag 25. mai 2020!
Gui Sportsklubb

0 Kommentar

Påmelding til Gui Cup har åpnet

Postet av Gui Sportsklubb den 20. Feb 2020

Gui Sportsklubb Fotball utsetter årets største arrangement til 2 helger i september.  

Vi gleder oss til å arrangere cup på våre flotte anlegg i Vollen og Heggedal. For påmelding og informasjon, gå til hjemmesiden for cupen: https://guicup.cups.nu/


0 Kommentar

Langrennsgruppen fikk stipend for sin ungdomssatsning

Postet av Gui Sportsklubb den 12. Jan 2020

Vi har en stor og flott langrennsgruppe i Gui med mer enn 300 ivrige skiløpere. Gruppen har i flere år jobbet aktivt med å forhindre frafall og skape et tilbud for våre ungdommer. Denne uken fikk gruppen bekreftet at de får et et stipend på hele 50.000 kroner fra BirkenUng! En flott gjeng feiret stipendet og i mars stiller mer enn 30 deltagere i UngdomsBirken!


0 Kommentar

Klubbkolleksjonen kan bestilles på nett eller i butikk

Postet av Gui Sportsklubb den 12. Jan 2020

Når vi ser på denne fine gjengen, så må vi si at vi ble veldig godt fornøyd med valget av leverandør og blåfargen i Guis nye klubbkolleksjon. Den nye klubbkolleksjonen vår er fra Craft og klær kan bestilles hos G-sport Asker eller i Guis egen nettbutikk (link). Om du ikke har mulighet for å prøve kolleksjonen, kan denne størrelsesguiden være nyttig (link). 


0 Kommentar

Åpningen av Gui

Postet av Gui Sportsklubb den 12. Jan 2020

Lørdag 30. november inviterte hovedstyret i Gui Sportsklubb til formell åpning. Mer enn 400 medlemmer hadde møtte opp i Vollenhallen for å delta på ble med under markeringen. Ordfører Lene Conradi gratulerte klubben med et modig og fremtidsrettet valg og understreket at klubben "får et enda bedre tilbud enn Heggedal og Vollen hadde vært for seg".

Barn og unge har vært med på å lage video til vår nye klubbsang, og denne ble vist frem for alle første gang. Nå er det bare å øve seg og tråkke til neste gang utøvere fra Gui skal i aksjon (link). 


Barn og unge har vært styrets viktigere kilde til inspirasjon når det gjaldt draktfarge for Gui, og dette har resultert i en flott klubbkolleksjon. Denne ble vist frem og det var også mulig å bestille plagg til godt rabatterte priser etter arrangementet.
0 Kommentar

Heggedal + Vollen = Gui Sportsklubb

Postet av Gui Sportsklubb den 12. Jan 2020

På årsmøte, 24. September 2019, ble lov for klubben, med navn og farge, organisasjonsplan og nytt styre vedtatt for den nye sammenslåtte klubben. Beslutningen tar med seg historiske røtter og 105 år med idrett og glede som har formet begge klubbene. Den nye klubbens målsetting er å kunne tilby alle barn og unge i Heggedal og Vollen et godt treningstilbud som sikrer utvikling, mestring og idrettsglede for flest mulig, lengst mulig.


Nyvalgt styreleder, Torgeir Kroken, forteller at styrene i de to opprinnelige klubbene har vært opptatt av å gjøre en grundig jobb for å finne et navn som er forankret godt i hele klubben, gjennom en grundig prosess der alle blir hørt. Videre har det vært svært viktig å respektere historien til begge klubbene.


Avstemningene blant barn og unge viser at blå er den fargen som fikk flest stemmer og dermed ble fargen innstilt som ny klubbfarge. Når endelig vurdering skulle gjøres angående klubbens navn, falt valget i innstillingen på Gui Sportsklubb.

Styreleder Torgeir Kroken mener videre at Gui Sportsklubb er et navn vi kan vare stolte over. Navnet har tradisjon og historie, og binder Heggedal og Vollen sammen. Det er mye som tas med fra de to klubbene inn i den nye. Den historiske og den kulturelle profilen som er sterkt profilert i begge klubber skal ivaretas, men navnet og fargen endres. Gui Sportsklubb er et navn som våre barn og unge kommer til å ta eierskap til og vi ser frem til å fortsette å sette preg på bygdene og skape gode møteplasser og aktiviteter for våre barn og ungdom.

Det økonomiske rammeverket påvirkes ikke og tidligere investeringer ivaretas, det kommer til å skje en bærekraftig utfasing av nytt utstyr.

Bilde (Eva Groven) er fra artikkel i Budstikka: Link


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline