Kampreferat Korsvoll- Heggedal 30.04.2019

Postet av Gui Sportsklubb den 1. Mai 2019

Korsvoll- Heggedal 4-1 (1-1)

Alle respektable breddeklubber trenger en original. Korsvoll har flere, men ingenting varmer et fotballhjerte som en ekte grand old man. Korsvoll idrettsanleggs mest rutinerte tilskuer huket tak i coach Bøe før oppvarmingen, og viste fram en rutine som hadde fått selv Andreas Morisbakk til å strekke våpen. Korsvolls grand old man hadde nemlig spilt mot Heggedal, her oppe på Korsvoll idrettsanlegg, men det var før Bøe var født. På den tiden hadde Heggedal stripete drakter, og alt var mye bedre. Heggedal hadde også en «jævla fin bane» til hjemmearena, men det var før krigen, og før Bøe var født. Da het ikke Heggedal for Heggedal, men Heggedalen. Og banen lå ikke der den ligger nå, men nærmere Mjøsa. Det var før Bøe var født.

Uansett, det skortet ikke på rutine i Heggedals kamptropp, men vi stilte likevel med en noen redusert kamptropp, og uten viktige hjørnebrikker i fotballpyramiden fra Gjellum. Både Bøe og Hellman, som begge hadde spilt samtlige minutter før kveldens oppgjør, var indisponible. Bøe stilte derfor kun i rollen som trener denne runden.

I garderoben før kampstart ble det snakket om «godt humør», «lese temperaturen», og «være positive». En god Heggedal- match følger samme oppskrift som en hyggelig chartertur til sydlige strøk.

Første omgang:

Kampen blåses i gang. Ryktene vil ha det til at før i tiden, da Heggedal hadde stripete drakter, så ble fotballarrangementer startet ved at den lokale slakteren slapp en grisepurke ut ved venstre cornerflagg. Dessverre har tidene forandret seg.

Heggedal har lest temperaturen dithen at de elleve utvalgte går ut i høyt press, som opprettholdes i rundt 4 minutter. Korsvoll er et robust lag, med bra fysikk både i bakre og fremre ledd, noe som gjør at Thomas Irgens på topp, og Thomas Strand i midtforsvaret, har nok av tøffe dueller innledningsvis.

Kampens første prestasjon er det Gunde som står for. Etter at Strand har lagt en Korsvollspiller i bakken, og korrekt fått frispark, tar Gunde og måker ballen ut i en nabohage omtrent 40 meter fra banen. Handlingen framstår som helt uprovosert og absurd. Gunde hevder sin uskyld, han siktet nemlig på et av sjuermålene som stod langs sidelinjen. Linjedommer mener at skammen fra å bomme med så mye, fra så kort hold, er straff nok i seg selv, og Gunde slipper unna kort. Han slipper nok også unna å spille spiss i matchene framover.

Kampen er jevn innledningsvis, men Korsvoll er farligst. Et ekkelt høyt oppspill spretter over Zishan, og Korsvolls spiss er alene igjennom. Heldigvis er avslutningen om mulig enda svakere en Gunde sin avlevering fra noen minutter siden, og ballen seiler ufarlig utenfor. 

Heggedal nekter som vanlig å holde på ballen. Vi slår mye langt fra Thomas til Thomas, men klarer ikke å etablere noe spill på Korsvolls halvdel, og blir mye løpende imellom. Korsvoll får en ny bra mulighet ute på sin høyreside etter 18 minutter. Sigurd må gi retur på et skudd, men avslutning nummer 2 ender heldigvis utenfor. 

Etter 26 minutter er det duket for patentert tiki-taka-langball! Heggedal triller ball i framrom. Thomas slår fin kule opp på Rasch, som vender opp, og avslutter hardt med venstre. Korsvolls keeper ligger i full strekk, og får ballen vekk fra Korsvollmålets venstre kryss. En prestasjon som hører hjemme på et helt annet nivå en norsk 4 divisjon.

Etter dette blir det mer og mer krigete, keitete og oppjaget ute på Korsvollbanen. De som valgte Tottenham- Ajax framfor Korsvoll- Heggedal, tok nok en bra vurdering. 

I det 31 minutt får Korsvoll en enorm mulighet etter en corner, men ballen går utenfor. De gangene Heggedal er farlig frampå, blir vi tatt i posisjonell ubalanse når Korsvoll vinner ballen, og får mange livsfarlige kontringer imot.

Etter 38 minutter får Korsvoll straffe. Et skudd går i hånden på en Heggedalspiller, og ifølge kilder ute på banen er det greit dømt. Heggedal føler seg riktignok snytt for et straffespark i en lignende situasjon, bare minutter tidligere, noe Gunde prøver å formidle til kamplederens fjes fra omtrentlig 20 centimeters avstand med stemmevolum på 120 desibel og ansiktsfarge type mørkerød. Gunde får gult kort. Straffen tas.

1-0 Korsvoll

Men så! På overtid av førsteomgang, Lasse legger inn fra høyre, og Irgens skaller ballen inn bak Korsvolls keeper.

Pause: 1-1

Pausepraten blir for twitteransvarlig et mysterium, ettersom han blir låst ute av bortegarderoben, men guttene fikk nok beskjed om å «varme oss med ballen», «huske solfaktor», og «doble på kant». Aya Napa neste. 

Anders vinner nærmest krysset, og Atli gjør seg klar for et innhopp tidlig i andreomgang.

Andre omgang:

Kampen fortsetter i det samme sporet, og finspillet uteblir. Heggedal virker mer med, og begge lag har noen halvsjanser før Atli byttes inn i det 54 minutt for Magnus. Vi stokker litt om på Heggedal-kabalen, noe av det uten Coach Bøe sin velsignelse, men Atli legger seg på topp, og Rasch går ned i en dypere rolle.

Den neste 10 minuttene blir preget av tre ting: Heggedal har mer ball, Korsvoll kontrer på et ustrukturert Heggedal-forsvar, og Korsvoll nummer 8 sliter med vannblemmer.

64min: Atli direkte rødt kort. Vanskelig for oss på benken og se hva som skjer på andre langsiden, men Atli blir utvist for å ha trøkket på en Korsvollspiller. Uvanlig få protester fra Atli, og Heggedalspillere som var i nærheten av situasjonen mener det virket greit. Likevel, uheldig at Atli som måtte stå over kampen mot Holmen grunnet rødt kort, drar på seg en ny karantene etter 10 minutter på banen. Plutselig har Korsvoll-speakeren funnet mikrofonen, og det første som kringkastes fra Korsvolls PA-anlegg er «Rødt kort, Heggedals spiller nr 90». Det hjalp antageligvis ikke på det islandske tungsinnet.

Nå er det tungt for Heggedal. Med alle forfallene til kveldens match, pluss en spiller mindre på banen, så kommer all unnasluntringen fra vinterens kondisjonsprogram til synet.

70min: 2-1 Korsvoll. Innlegg som krangles i mål

Andreas inn for Lasse som må ut med krampe i bekkenet. Antageligvis noe han har dratt på seg på grunn av overdrevent antall hip-thrust øvelser utført på fritiden.

74min: Zishan ut. Anders inn.

75min: Heggedal fortsetter å angripe helhjertet. Røis med heading fra 3 meters hold som Korsvollkeeperen klarer å fiste over. Sterk inngripen igjen!

80min: 3-1 Korsvoll banker ballen bak Sigurd. Vi legger om til 3-5-1, og håper på et mirakel. Morsomt nok, før Bøe ble født, så spilte Heggedalen bare med 10 spillere, men uten sekstenmeter. Alt var bedre før.

85min: Thomas og Thomas ut. Lund melder krampe i begge leggene. Matheus og Vetle inn.

89min: 4-1 Korsvoll med spektakulær goal på halvvolley.

Kamp slutt.

Vi får kjørt oss mot et solid lag, men ødelegger mye for oss selv med sårbarhet på kontringer, og rødt kort. Atli ble observert i sivilisert konversasjon med dommerteamet etter matchen. Ingenting blir så fort historie som en fotballkamp. Vi ønsker Korsvoll, og kveldens gode dommertrio lykke til videre. 

Neste kamp: Hjemme mot Follo2, 7 mai. Vi ses!


Fra start(1-4-4-2):

 Sigurd 

Magnus-gundersen-strand-Zishan

 Lasse-Petter-Dixon-Røis 

Rasch- Irgens


Benk: Atli Anders Thomas Lund- Michael- Andreas- Vetle- Matheus


0 Kommentar

Kampreferat Heggedal- Ullern 2

Postet av Gui Sportsklubb den 11. Apr 2019

Tilbake til hverdagen. Sen kampstart, Gjellum KG, og sur nordavind. Ullern 2 tok turen til Heggedal i 4 divs andre runde. Et slags returoppgjør fra cupslaget forrige uke. Uten å ha studert dommerkortet inngående, virket det som Ullern 2 lot MSA være MSA, og stilte med en blanding av juniorspillere, nordlendinger og andre håpefulle Montebellostanere.

Heggedal gikk ut i en 4-4-1-1, hvor Coach Bøe hadde trukket ned fra sin vante indreløperplass til midtforsvaret, for å dekke for Ulrik som glitret med sitt fravær.

Selv om ingen juniorspillere startet for Heggedal, var det de som tok hovedrollen før kampen ble blåst i gang. Kaffe måtte kokes, Baller pumpes, og flomlys slås på. Anders, Vetle og Matheus ble pisket rundt av gamle Heggdalhelter, som enten stod i midsirkelen med hoftefeste, eller satt på innbytterbenken og diskuterte hvor mange damer Lasse drar.

Nøyaktig 12 minutter over 8, ble kampen blåst i gang. Flomslys på, baller pumpet, og kaffe kokt.

Ullern spiller sin fotball. De prøver å holde ballen på bakken, splitter midtstoppere. Spiller seg ut bakfra. For undertegnede var Ullern 2 anno 2019 spillestilmessig det samme laget som Ullern 2 G00 anno 2014. Kontinuitet i utviklingsarbeidet. For Heggedal, har det eneste som kontinuerlig har preget årets første matcher innbytterpuls og svake første 10 minutter. Kanskje det var slitene bein fra cupkampen forrige uke som optimaliserte oppvarming og inngang til kampen, kanskje det var revansjelysten, eller kanskje det var Edin og Hellmanns balletak på Ullerns sentrale midtbanespillere fra start, men i kveld er vi med fra første sekund.

12min: 1-0. Rasch spiller til Jan, som iskaldt chipper over keeper på førstetouch. Vi på benken mener bestemt å ha hørt Jan rope «nei!» idet han berørte ballen, og begynner naturligvis å spekulere i om et av sesongåpningens peneste mål ikke var noe mer en sesongåpningens svakeste forsøk på veggspill. Vi lar tvilen komme Jan til gode, som alltid.

16min: Simen, som starter mellom stengene etter at Sigurd benket seg selv med en fantomstrekk etter 6 i sekken mot Ullern i cupen, gjør en kvalifisert redning på en god Ullern-avslutning.

18min: Kjempesjanse Ullern. Et frispark fra ca 30 meter blir tatt etter ONS-reglene til Rasch: kjapt, kort og hardt. En Ullernspiller er alene igjennom med Simen, som redder mesterlig.

20min: Rasch må bytte. Røis inn.

24min: 2-0 Atli til Petter. En av omgangens giganter Edin, kombinerer fint med Atli ned langs venstresiden. Atlis avslutning blir bokset ut i feltet, hvor Petter setter den sikkert.

28min: 2-1 Bøe mener ballen er ute før Ullern slår 45 grader ut i feltet.

Kampen lever, og Ullern er absolutt ikke ufarlige. Ballen går langs bakken, og dyp midtbanespiller involveres ofte i frispillingen. Det skal straffe seg.

38min: 3-1 Ullern splitter stoppere i frispillingen, og en midtbanespiller mottar ballen feilvendt omtrent 10 meter inn på egen banehalvdel uten å ha orientert seg framover i banen. Edin lukter blod, stripper Ullernspilleren for ballen, og setter opp Atli alene med keeper. Lett.

41min: 4-1 Atli til Petter.

Vi går til pause med en fortjent ledelse, godt humør, og ekstremt skrantne kropper. Jan må bytte med vond rygg. Røis som kom inn for Rasch, må ut med strekk etter at han på sedvanlig vis nektet å varme opp. Juniorspiller Matheus kommer inn. Det samme gjør Thomas.


Andre omgang:

47min: Matheus får prøve seg på frispark fra 25 meter. Måker ballen i nesa på en Ullernspiller.

63min: 4-2 Gode Ullern-kombinasjoner, og ballen bredsides i mål fra rundt 18 meter. Fin fotball.

75min: Lasse og Zishan ut. Andreas og Vetle inn.

Vi har god kontroll, men de siste 10 minuttene blir unødvendig spennende. Atli klarer på 1 minutt og pådra seg to gule kort, for det som med Heggedaløyne ser ut som to veldig milde forseelser, og får marsordre. Ullern skrur tempoet, og slitene HIL-bein har mer en nok med å holde følge.

81min: 4-3 Ullern reduserer på corner. Skal to poeng ryke?

På overtid: 5-3! Vi er kanskje ikke så glad i returløp, men vi tar kontringer som ingen andre i 4.div! Hellman har tydeligvis spart litt krutt, og går blir med Petter i angrep, til store protester fra Heggedalbenken. Kritikerne stilnes når Petter slipper ballen perfekt, og Hellman punkterer matchen.

Fremdeles ubeseiret i seriespillet, fremdeles målkåte, og fremdeles totalt ute av stand til å spille kjedelige fotballkamper. Nå skal vi hvile oss i form til bortekampen mot Holmen etter påske.

Takk til dommere og Ullern.  Vi ses!

Laget:

Brualøkken

Abbas-Gundersen-Bøe- Flesland

Lunde- Hellman- Edin- Atli

Rasch

Tømmernes

Benken: Sigurd, Michael, Andreas, Vetle, Thomas, Espen, Matheus.


0 Kommentar

Kampreferat NM-kval Ullern- Heggedal

Postet av Gui Sportsklubb den 11. Apr 2019

Ullern- Heggedal 6-0 (1-0)

Det var en bred Heggedal-tropp med tilløp til nerver som møtte opp til NM-kvalik på Ullern idrettsanlegg denne nydelige aprilkvelden. Ullern hadde i Heggedal-garderoben blitt omtalt som «3 divisjons Barcelona» og «selvutnevnte vinnere av overgangsvinduet 2019». Forventningene til kveldens motstander var dermed satt. Taktikken var å gå ut lavt i en stram 4-4-2, opptre noenlunde disiplinert, og dra en mer eller mindre fortjent cupseier med hjem til Heggedal bygd.

Første omgang:

1min: Atli skyter fra avspark, rett i brystet på en Ullernspiller. Tonen er satt

1.5 min: 1-0. Ullerns spiss tar ned en ball på silkemykt vis, og dunker ballen i det som kan betegnes som «kryssregionen» til høyre for Sigurd. Utagbart.

Det var altså mulig å starte en match svakere enn det de grønne heltene gjorde borte mot Majorstuen forrige uke. En slags prestasjon, det også. Til tross for et isbad av en start på omgangen, var kampen jevnspilt fram til pause.

3min: Heggedalkast ned langs venstre. Atli skyter fra skarp vinkel. Rett på keeper 

10min: Bøe blir smelt ned av Ullerns svært gode, og tunge midtspiss. Ikke kort, merkelig nok.

11min: Corner Heggedal. Ulrik stiger til værs, og stanger ballen utenfor. Nære!

15min: Ullern med skudd. Rett på Sigurd

21min. Atli skyter på frispark som en Ullernspiller i muren nikker (!) vekk. I påfølgende situasjon skyter vi over fra bra hold

25min: røis igjennom på venstre. Legg inn i boks som Stian setter utenfor.

27min: corner Ullern. Avverges

30min: Ullern avslutter utenfor

38min: frispark fra Stian rett i muren

Da det blåses for pause, flyr Ullerens trener Sandberg forbi Heggeldalbenken, relativt rød i topplokket, med raske skritt mot hjemmegarderoben. En klar bekreftelse på at gjestene fra Heggedal var litt for jevngod motstand for en ambisiøs og hardtsatsende trener sin smak. 

I Heggedalgarderoben er stemningen betraktelig bedre, men Ullerens keeper må settes på prøve.

Andre omgang:

47min: frispark Heggedal. Løftes inn i boks. Tre blokkerte avslutninger. Keeper uprøvd

48min: Klar hands på Ullerns stopper! Ikke dømt. Røis får gult kort for protester

51min: 2-0 Frispark Ullern 19 meter. Innøvd variant hvor Ullerns nr 9 banker den i mål

Litt typisk. Fradømt en straffe, mål imot på dødball. Luften går ut av Heggedalhoppeslottet.

57min: Petter takler seg i angrep. En slags avslutning ender på Ullerns keeper

58min: gult kort Heggedal. Gunde

60min: frispark Ullern. Heades på Mål, men holdes i fast grep av Sigurd

63min: corner Ullern. Avslutning men strålende beinparade av Sigurd

70min: gult kort Heggedal. Ulrik

71min: 3-0 frispark Ullern

72min: Martin inn for Lunde. Zishan inn for Jan

75min: Bøe gult kort

77min: Magnus in for Edin

81min: 4-0 uselvisk fra Ullerns midtspiss som spiller en Ullernspiller på blank goal

82min: Atli Gult kort

87min: 5-0 Sigurd er uheldig og slår ballen rett til en Ullernspiller, som setter opp medspiller på mål

88min: 6-0 Ullern. Ut ifra målfeiringen blant Ullernspillerne var det nok en bra goal

Kamp slutt.

Fra kampens andre minutt og fram til fem minutter etter pause, så er vi jevngode med Ulleren. Vi skaper dessverre for lite sluttprodukt, og føler oss kanskje litt bortdømt i enkelte situasjoner, men når det tapes med 6 mål, så må det omtales som fortjent.

Vi ønsker Ullern lykke til videre i NM, og ser fram til en revansj mot Ullern 2 i seriespillet senere på våren!

Heggedals lag:

Sigurd

Lunde- Arneberg- Gunde- Røisland

Jan- Bøe- Hellmann- Edin

Stian- Atli

Innbyttere: Martin, Zishan, Thomas

Ubenyttede reserhover: Thomas, Andreas, Matheus, Lasse


0 Kommentar

Kampreferat Majorstuen- Heggedal 28.03

Postet av Gui Sportsklubb den 11. Apr 2019

Majorstuen-Heggedal 2-5 (1-3)

Etter en grei nedsabling av Re FK i NM-kvalifiseringen, var det endelig dags for å tjuvstarte seriespillet i 4 divisjon menn, avdeling 1. Etter å ha unnagjort de sedvanlige spørsmålene knyttet til seriestart som: «Hvor bra er Majorstuen?», og «Det er frie bytter?», ble kampen blåst i gang nøyaktig 17 minutter over 8. Mot et lag som endte mitt på tabellen i 4.div 2018. Med frie bytter.

Omtrent i samme øyeblikk som Majorstuen tok avspark, melder Stian Rasch «Vi presser høyt de første 10, ikke sant», til anerkjennende nikk fra Coach Bøe. Det er godt mulig det ble gjort et ærlig forsøk på høyt press, men mot Majorstuens kvikke og teknisk slepende spillere, var Heggedals høye press like effektivt som VGs kildebehandling.

 Majorstuen spilte ball i hatt med tunge HIL-spillere, og tok ledelsen 1-0 på et nydelig hodestøt etter drøye 5 minutter.

De første 15 minuttene av matchen så det ut som det bare var å belage seg på en tung serieåpning sett med Heggedal-briller. Majorstuen presset på, og Heggedal hang ikke med. Majorstuen hadde også scoutet seg fram til at ingen i hele Heggedal bygd liker å spille venstreback. Petter, som hadde den utakknemlige oppgaven denne kvelden, ble satt under et voldsomt press, med lange, høye oppspill mot Majorstuens lynraske ving.

Likevel virket det som det stokket seg litt for Majorstuen på banens siste tredjedel, mye takket være gode valg og inngrep fra Ulrik og Sigurd i Heggedals bakre rekker. Sakte, men sikkert, spilte Heggedal seg mer inn i matchen, og når Majorstuens Lyn-Gordon måtte gå av banen med det som så ut som en strekk, inviterte Heggedal seg selv inn i matchen igjen.

19 minutter spilt: Utligningen kom etter at Atli spant to Majorstuen-spillere rundt på høyrekanten, før han vred spillet over til Røis, som igjen spilte Rasch igjennom. Avslutningen ble delvis blokkert av keeper, men på vei mot mål fikk kula en hjelpsom tap-in fra Jan. Greit å forsikre seg om mål, tenkte nok Jan. Ran, tenkte nok Rasch. 1-1!

Etter utligningen bølget matchen fram og tilbake. Majorstuen hadde ballen mest, men Heggedal virket noe skarpere og mer direkte i sitt angrepsspill, og etter 25 minutter sørget Jan for 2-1 ledelse etter å ha blitt spilt fri av Atli.

Kort tid etter får Atli kampens første gule kort for protester mot dommeren. Til Atlis forsvar, mente han at en Majorstuen-spiller hadde stemplet han i hodet, noe han gjorde dommerteamet oppmerksom på.

40min: Rett før pause dro Atli seg ned mot dødlinja, tok fram passeren og spilte ballen nøyaktig 45 grader ut i feltet, hvor Rasch lett kunne kvittere ballen i mål bak en sjanseløs Majorstuen-keeper. 3-1 i Heggedals favør til pause!

I pausen ble det vedtatt at høyt press er for nerder, strebere og folk fra Vollen. Michael lovet Matheus et innhopp om han fylte vannflaskene på Shell. Sigurd slet med selvtilliten ettersom Majorstuens keeper kunne skyte ballen fra 16 til 16 stillestående. Petter ville ikke spille venstreback. Det ville ingen andre heller. Valget som måtte tas til avspark av andre omgang var om man ville gå ut i 100 og score et par mål, eller «la kampen leve». Det ble en slags mellomting.

Andre omgang, og Majorstuen gikk på nytt ut i et forrykende tempo. Heggedal stod greit imot, men fikk nesten ikke lånt ballen de første 10 minuttene av omgangen.

53min: Majorstuen reduserte til 2-3 etter et strålende gjennomspill som blir tatt ned på en Maja-kasse og satt utagbart i nettet bak Sigurd. Majorstuen luktet blod, og fosset i angrep direkte fra avspark. Ned deres høyreside, selvfølgelig. Sigurd reddet neste avslutning enkelt. Så enkelt at kneet hans poppet ut av ledd. Sigurd har heldigvis utdannelse på sånt, satt selv kneet på plass, og dunket av sted en 60 meters pasning. Ballen endte til slutt ute hos Atli på høyrekanten, som slo et utsøkt innlegg in i Majorstuens boks. Der fikk Rasch uforstyrret ta ned ballen, og satt 4-2.

Etter å ha avverget det fjerde lange oppspillet mot Heggedals venstreback direkte fra avspark, hadde Petter fått nok og byttet ut med Zishan. Majorstuen la seg så absolutt ikke ned for å dø, og jaget enda en redusering. Dette førte igjen til rom som Heggedal kunne kontre i, og kampen var så absolutt i livet, til glede for de 5 frammøtte tilskuerne på Marienlyst Kunstgress. Heggdal byttet inn samtlige på benken som ikke hadde pådratt seg strekk under oppvarmingen, og Andreas, Thomas, og Matheus ble byttet inn for Magnus, Jan, og Atli.

På overtid spilte Zishan igjennom Rasch, som punkterte kampen med 5-2. Et noe flatterende resultat mot en spillende, god motstander som kommer til å plukke masse poeng i årets 4. divisjon avdeling 1.

Vi takker Majorstuen og dommertrioen for kampen, og ønsker lykke til videre!

Majorstuen- Heggedal 2-5(1-3)

5min: Mål Majorstuen 1-0

19min: Mål Heggedal 1-1 Jan (Rasch)

25min: Mål Heggedal 1-2 Jan (Atli)

40min: Mål Heggedal 1-3 Rasch (Atli)

PAUSE

53min: Mål Majorstuen 2-3

56min: Mål Heggedal 2-4 Rasch (Atil)

90min: Mål Heggedal 2-5 Rasch (Zishan)


0 Kommentar

Fotball cuper 2019 Heggedal IL Fotball

Postet av Gui Sportsklubb den 8. Apr 2019

Cup info 2019 ⚽️

 27-28 april: 9’er cup for J/G 12 og 13 år - 

https://dnbniercup.cups.nu/nb 


4-5 mai: en ren guttecup for lag fra 6-11 år (3’er bane for 6-7 år, 5’er bane for 8-9 år og 7’er bane for 10 og 11 år) - 

https://nyeaskerguttecup.cups.nu/nb 


25-26 mai: en ren jentecup for lag fra 8-11 år (5’er bane 8-9 år og 7’er bane 10-11 år) - 

https://rema1000jentecup.cups.nu/nb 


15-16 juni: 11’er cup på Arnestad og Slemmestad for J/G 14 og 15 år - 

https://nyeaskerungdomscup.cups.nu/nb 


14-15 september: 11’er cup på Arnestad og Slemmestad for J17/J19 og G16 /G19 - 

https://nyeaskerungdomscup2002-2000.cups.nu/nb


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline