Bringebærløpet 2021

Postet av Gui Sportsklubb den 15. Aug 2021


Glade og fornøyde løpere, harde dueller i løypene og stort oppmøte i strålende solskinn. Løypene var som tidligere år 1 Km Barnekløp, 3 Km ungdom konkurranse/trim og 6,7 Km konkurranse/trim 

I 6,7 km var GUIs Kristian Bråthen Børve suverent best på tiden 24:48 og blant dameløperne var det Line Molberg fra Vollen som var raskest. 

På 3km var Caroline Holland-Tuvsjøen fra Dikemark raskest av jenteløperne med tiden 13:15 og like etter fulgte GUIs Semine Haavaag Haakonsen. Blant guttene var det Frode Wallberg på tiden 11:58, tett fulgt av GUIs Benjamin Beitnes Johnsen.

I Barneløpet gjennomførte rundt 150 glade barn med stil og fikk selvfølgelig medalje ved målgang. Tusen takk til alle som tok med seg barna på en flott løpsdag i Vollen :) 

Vi ønsker å takke sponsorene våre og spesielt Bull Ski & Kajakk og Hotvedt i Heggedal, samt Fleicher Couture som trakk en heldig vinner av en jakke blant deltakerne i dameklassen. 

I tillegg hadde vi i GUI SKI en ekstra konkurranse med premie til den av treningsgruppen som klarte å stille med flest utøvere. Vinneren offentligjgøres på Facebook og deltakerne får sponset is hos Eléa Café og Deli i Vollen. 

Se http://www.bringebaerlopet.no/ for komplett resultatliste. 


Link til film; Film Bringebærløpet


0 Kommentar

Gui Sportsklubb - Bringebærløpet 15.august

Postet av Gui Sportsklubb den 6. Aug 2021

Søndag 15 august er det Bringebærløpet i Vollen

Store og små gleder seg til at det igjen er klart for Bringebærløpet i Vollen. Løpet er et terrengløp med tilbud til deltakere i alle aldre uansett form. Start og mål ved Arnestad idrettsanlegg. Løpet arrangeres av Gui Sportsklubb.
Bringebærløpet er et familiearrangement med fokus på deltakelse og hyggelige idrettsopplevelser. Samtidig vil det være mulighet for å sette ny personlig rekord i favorittløypa og å konkurrere om de gjeveste plasseringene i konkurranseklassene.
Løypene er 1 km (Barneløpet), 3 km ungdom konkurranse og kort turløype og 6,7 km konkurranse og lang turløype. Det er både turløp klasser og konkurranse klasser. 
Deltakerpremie til alle og til de tre øverste plassene i konkurranseklassene.
Påmelding;
Påmeldingsfrist er lørdag 14.aug kl 10:00
Mulighet for etteranmelding på løpsdagen mot gebyr.

Invitasjon-Bringebærløpet-2021.pdf


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline